Endret: 3 okt 2016     Opprettet: 22 mar 2014

2014-03-22 Oppstart fiberbasert bredbånd

I denne uken ble leilighetene i Sarsgate 64 til og med 80 omsider koblet mot ISP og det er da klart for beboerne i disse oppgangene for å gå på nett via vårt nye fiberbaserte nettverk.

Som kjent har det vært en del forsinkelser knyttet til utbyggingen, men man har funnet ut av det meste som har skapt problemer. Videre utbygging og oppkobling går nå for fullt fra to sider samtidig for å ta igjen litt av det tapte. Det er da fra 85 og oppover og fra 103 nedover i Trondheimsveien. I skrivende stund er man i 89 og 99.

Merk at du vil få et brev som dette fra Opennet når det er klart for at du kan koble opp.

Når vi har jobbet litt med det nye opplegget i praksis vil det bli lagt ut litt mer utfyllende opplysninger/informasjon rundt bruk, tilleggsmuligheter og generelle anbefalinger. Men i første omgang er nok det viktigste for de fleste at man omsider kan komme igang og for det formålet skulle introbrevet fra Opennet være greit nok.

22/3-14 JAG