Velferdsrom

Beliggenhet

Borettslaget har et eget velferdsrom med inngang fra indregård mellom nr. 91 og nr. 93 i Trondheimsveien. Rommet er til utleie for beboere i Engelsborg borettslag, men det kan ikke fremleies. En i borettslaget skal alltid være vert for selskapet.

Det nåværende velferdsrommet ble ferdigstilt i 2017. Se bilder. Det er mye større enn det forrige, som har gått over til å bli møterom.

Utforming

Velferdsrommet har inngang fra en garderobe. I garderoben finnes også inngang til teknisk rom som brukes til lager av sammenleggbare bord og stoler. Hvis du skal ha langbord, kan det vanlige møblementet flyttes ut i garderoben. Etter bruk, skal de vanlige møblene settes på plass igjen.

Selve velferdsrommet er delt i en liten avdeling der man kommer inn, så et stort forsamlingsrom og til sist et kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og en god del kjøkkenutstyr. Inngang til toalett er fra forsamlingsrommet.

Leiepriser

Kontakt vaktmester dersom du ønsker å bruke rommet. Leie betales på forhånd med bankkort. Merk at det benyttes egen utlånsavtale til formålet.

Dette er prisene for å leie rommet:

  • Hele dagen fredag (6-22), lørdag (10-22) eller søndag (10-22): kr 1200.
  • Hele dagen mandag-torsdag (6-22): kr 750
  • Frem til kl. 19 lørdag eller søndag: kr 750.
  • Tre timer mandag-fredag: kr 500.

For å leie kvelden lørdag eller søndag må man betale for hele dagen.